Blue-lish Shine

Holla !

Welcome ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own words




Talk Station !

Put your cbox here

Big Claps !

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Aina Syaza
Header: mrsBaekYeol
Others:
Rindu You Syangg :/

ASSALAMUALAIKUM .
             Hayy korang ? Mesti korang bosan kann :D asyk mukaa aku jee . Sbenarnyaa aku update blogg nei , akuu nak storyy ceritaa , yangg rinduu aku kat danny dah takboleh nak tahann . Sampai demamm rindu kowdd :/ HAHA . 
       Bie awak nak tau tak , sejak awak pergi masok PLKN tuhh , mcm mcm bendeaa yang jadi kat sayaa , Syaa nak sangat awak dekat sayaa bila bila masaa . Kalau boleh kitaa nak cerita dekat awak tentangg problmee kitaa , Tapii awak dekatt sanee . Jauh pulak tuh :'/ Awak tak lame lagi awak balik kann sayangg ? Tak sabaa nak tunggu awak balikk , Cepat kay :* 
      One more thingg , Awak sehat bie ? Awak rindu kitaa takk ? Mesti tak kann ? Mesti awak dahh ade gergel laen dekat sanee , Opps ! Kitaa kidding jea laaa . Jgn marahh . Hihi XDD
Awak nak tau tak biee , Hari hari kann sebelom pergi sekolah kitaa mesti tengok gamba gambaa awak ,
Sebab wallpaper hp kitaa gambaa awak pengang gitar toee , Aloloo yunks , omell sayangg . Gerams bby :))
Sebab ape kitaa tengok gamba awak hari hari , sebab kitaa rinduuu laaaaaaaaa :'// Biee cepat laaa balik .
      Bnyak bendee nak ceritee . Sekarangg bby demam tau sayangg . dahh 3 hari belom baik baik , Malas nak pergi klinik laa sayangg . Tak berkesan kod . Huhuu ~
Sekarangg kann sume ceritaa , kitaa ceritaa dekat besties kitaa jee . Sumaa bendee deaa tau pasal kitaa tau yunks . Dengan dengan awak awak sekali saya ceritaa dekat deaa tau biee .
       Kitaa teringin nak mcm duluu sebelom awak pergi PLKN , Nak manje manje dengan awak . Nak ngadee ngadee dgn awak , palingg kitaa sukee timeee kitaa merajok mesti awakk pujok kitaaa kann ? Aloloo >.< sweet nyaa awak sayangg . Rindu timee toe bie :'/ Harap lepas bie balik nei bie still mcm perangai duluu , yang caringg , yangg manje , Jgn berubah tau sayangg . Siked pongg tanak .
    Awak ingat tak sayangg time awak buat sayaa nagis gilaa gila toe , sebab apee ? Sebab awak cakap mom and dad awak suro tunangg dgn elisaa mane hentahh kann , Time toee hanyee tuhann je tahuu bie mcm manee hati and perasaan sayaa , 3 hari kitaa nagies sebab fikir pasal awakk , Tapi awak sedaya upaye buat saya happy , Tapi senaye sayaa tak happy sangat time tuhh , sayaa nagis dalam hati , Takdee sapee tauu , Tapi kali nei sayaa nak awak tahu yangg saya betol betol sayanggkann awak , Hope awak orgg terakhir yangg sayaa adeee And orgg terakhir yangg saya cintaaa sepenuhnyaa :'> 
     Kitaa still ingat ayat awak timee kitaa nagis tuhh biee , Awak cakap mcm niee " Nur suhanaa awak tetap milik saya sorangg sajee " and " bie takan tinggalkan bby walau mcm mane pon " awak nak tau tak biee ?
Dua ayat nei boleh buat sayaa senyum sensorangg , walaupon time toe sayaa tengah nagies , And dua ayat nei jugak boleh bagi saya semangat kepadee untukk teross kan our relation :'> Hope bie tak sia sia kann bby kayh :p Iloveyoulaa sayangg . 
        Btheway , awak nampak tak bear dekat atas tuhh yangg , Bear tuhh comel mcm awak kann biee .
Nanti kitaa jumpee bagi kitaa teddy bear bolehh sayangg ? HAHA :D 
kitaa berharapp sangat yangg awak bace post kali neii , Kbyebye loveyouu danny :**


Older Post | Newer Post