Blue-lish Shine

Holla !

Welcome ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own words




Talk Station !

Put your cbox here

Big Claps !

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Aina Syaza
Header: mrsBaekYeol
Others:
Demam + kesiann + mintak maaf + sayangg kau dek :'//
Assalamualaikum :'))
Hey korangg ape khaba ? Sehat ? Ofc laa korangg sume sehad jee kann ? Cumee aku je dahh bapee hari sakedd . Demam ! Benci timee demam , Tak larat nak gy mane maneeee . Erghhh >.< Cepat laaa sembuhhhh ! #Mcm manee nak sembuhh ubat pongg tak makannnnn :'// Tak sukeeee makan ubattt . Padee nana samee jee . Tak bekesannnn . Hmmm :// 


Timee nana saked mesti ade org yangg nana sayangg saked ? Kenapeee ? Smpai masok hospital pulak tuhh :( Hmmm . Adekk awak knapeeee ? Jagee laa diri baek baekk . Cee tengok deaa tuhh , Kesian kann ? Deaa jatuh basikal :'( Kesiann nyee awakk adekk :'/ Awakk maseh bolah ketawe lagi ehh sayangg ? Kesiann kannn kat adek nana sorangg nei , Walauponn deaa bukan adek kandungg nana , but nana dah anggap deaa adek kandungg nana sendiri . Akak sayangg awak laa adekk . Jagee laa diri bebetol awakk . Tak sayangg diri kee sayanggg ? Btww , dudok rumaa je kayh sayangg ? Tamo merayap dahh . Tunggu saked awak tuh sembuhh . Akak selalu ade untokk adek kayhh ? Kayhh loveyouu puteri aisyahh <3 :))




Kayhh sekarangg nak ceritaa pasal iekaa pulak . Semalam kiteorgg mcm ade salah paham siked , Thenn iekaa teros merajokk , Iekaa jgn laa mcm tuhh . Kitee bukan tanak tegur awak . Kitee cume tanak gnggu awak jewpp , awak kann selaluu takdee mood dgn BF awakk , Harap awak pahamm , Awakk kann twins kitaaa , awak laa tedyybear kitaa , awak laa segale galee nyaa buat kitaaa ? Awakk dah lupaa ke ? Kitee perlukann awak buatt mase sekarangg ? kitaa banyakk storyy nak ceritaaa . Kitaa nak ceritaa yangg kitaa rindu danny , Tapii ? .... Awakk kitaa nak mintakk maaf tauu sayangg , Maafkan kitaaaa , kitaa maseh perlukannn awak sayangg , Hope dgn tulis bende neii , awak dapat bace and jgn majok lagi budak comell . Nana rinduu ieka yangg duluuuu :'/ Kbyee loveyouu , Muakss ! :*

Nei pulak pasal adek nana sorangg lagi , Namee dea lilyy . Cun kann deaa ? Omell jaa :P Akak sayangg adek laa ngekk . Syangg sangatt . Adek laa jantungg hati akak , tempat akak ngdu semuaa nyaa adekk . Adek jangan tinggalkann akak okei ? Janji tauu sayangg , Adek sorangg jee bolah paham akak , adek sorangg jee bolah paham mcm mane akak sayangg abg danny , kann ? akak rindu abg danny laa dekk oii . lambat nyaa deaa nak balikk dekk ? Btw tadi kenapee adek tanye soalann neii " akak sayangg adek takk ? " Sumpah dek , akak sayangg sume adek adek akak . Termasok awak comel . Laen kalai adek tanyee soalan mcm tuhh lagii . Akak majok tauu . # Gelii je nakk majokk kannn ? HAHA . Btw , ingatt adek akak sayangg adek tauu gendut :pp Kloveyouuu . Muakss :* !!! 



Older Post | Newer Post